Jump to content

[CS GO MOD] admin, opiekun, składka? co i jak

Rakietka
 Share

Recommended Posts

Hej. Jak wiemy utrzymanie serwera cs 1.6 w tych czasach wiążę się ze sporymi kosztami miesięcznymi.

Nie jestem zwolennikiem składek dla adminów / opiekunów na serwerach cs 1.6 więc składka nie jest obowiązkowa. 

Nie wymagamy abyś jako admin / opiekun płacił składkę na serwerze.

Na serwerze posiadamy VIP'a oraz SVIP'a.

Więc postanowiłem rozwiązać to w taki sposób:

Przywileje admina / opiekuna bez składki:

- uprawnienia administratora

- rezerwacja slota

- brak SVIP'a

- brak VIP'a

- wymagane przegranie co najmniej 4h w tygodniu

Przywileje admina / opiekuna który opłaca składkę:

- uprawnienia administratora

- rezerwacja slota

- status VIP

- status SVIP

- brak wymaganego limitu godzin w tygodniu / miesiacu

Wysokości składek.

Składka dla admina / opiekuna wynosi 13,50zł na miesiąc - płatność blik, paypal, przelew, psc, oraz sms (prowizja po stronie płacącego).

Podsumowując, jako admin bez składki nie posiadasz vipa ani svipa, jeśli chcesz posiadać któryś z tych statusów musisz zakupić go sam. 

Jako admin ze składką zyskujesz SVIPA na miesiąc za 13,50zł gdzie normalny gracz za SVIPA płaci 25zł miesięcznie. Więc w zamian za włożony trud w pracę przy serwerze dostajesz +- 40% zniżki na svip'a. Zaznaczam również, że admin ze składką nie ma wymagania przegrania 4h w tygodniu.

Myślę, że znalazłem dobry balans pomiędzy składką a brakiem składki, z jednej strony nie zabieram możliwości admininowania adminom którzy nie są w stanie bądź nie chcą płacić składki a z drugiej strony wychodzimy z dobrą ofertą dla adminów którzy chcą płacić składkę.

W razie pytań zapraszam do wiadomości prywatnej.

Edited by Rakietka
  • Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

Sieć serwerów Counter Strike - DD2.pl

DD2.pl to sieć serwerów, która powstała w następstwie sieci Frag4u.pl. Dwa lata zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery ONLY DD2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Create New...