Skocz do zawartości
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Facebook
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :)

IPS - nowy styl

Soul
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Problem na pewno występuje we wszystkich tematach pisanych jeszcze za czasów mybb w których była edytowana składnia typu kolor, pogrubienie itp i się źle wyświetlają tematy

z tego co wiem to raczej nie da się z tym nic zrobić trzeba ręcznie edytować

A no i taka propozycja bardziej jeszcze, ja jestem za tym aby rozbudować trochę możliwość zmiany kolorów na forum. To co teraz jest okej działa okej ale ja np widziałbym to tak aby więcej elementów można było sobie dostosować bo teraz przykładowo zmienia się cyfra w logo, pasek, i kilka przycisków, ja bym dodał coś do tego np te czerwone elementy w tabeli serwerów, kontakcie itp aby też się zmieniały na wybrany przez nas kolor

Edytowane przez Rakietka

12 minut temu, Rakietka napisał:

Problem na pewno występuje we wszystkich tematach pisanych jeszcze za czasów mybb w których była edytowana składnia typu kolor, pogrubienie itp i się źle wyświetlają tematy

z tego co wiem to raczej nie da się z tym nic zrobić trzeba ręcznie edytować

A no i taka propozycja bardziej jeszcze, ja jestem za tym aby rozbudować trochę możliwość zmiany kolorów na forum. To co teraz jest okej działa okej ale ja np widziałbym to tak aby więcej elementów można było sobie dostosować bo teraz przykładowo zmienia się cyfra w logo, pasek, i kilka przycisków, ja bym dodał coś do tego np te czerwone elementy w tabeli serwerów, kontakcie itp aby też się zmieniały na wybrany przez nas kolor

Co do tych tematów, no nic nie poradzę :) 

Natomiast co do przycisków w tabeli serwerów jednak bym zostawił jak jest, aby nie było monotonii :)

4 minuty temu, Rakietka napisał:

Kolejna rzecz tutaj coś jest albo powinno być przy zbyt szybkim pisaniu na cb.

Ps, kolejny post bo nie mogę już edytować tamtego @ NYSHUN nie warnuj xD

Screenshot2024-08-2421_18_18.thumb.png.a48fc51bb976a9c72c17fd9d744ed051.png

Okej, mam na uwadze :)

2 minuty temu, Rakietka napisał:

@ Soul kolejna rzecz -  na laptopie po wciśnięciu przycisku giphy scroluje mi stronę mocno w dół i muszę wracać na górę do okienka z giphami

tą przypadłość zauważyłem na większości for z IPS, ale obadam teren :)

image.png.ab3da476437c4351dd233522ab5f717c.png ten dopisek (... twoich do poprawki ) aktualnie dziwnie to wygląda według mnie

Ustawcie większy limit czasu na edycję, lub ustawcie by automatycznie łączyło posty

Edytowane przez chrumcio

Kolejna rzecz do poprawienia

image.png.8caa42bc7f364db543f817e49b3d8fe9.png po co się rozwija skoro prowadzą do tego samego adresu, ze sklepem to samo image.png.bf4ad45582f6701a941977decbc3e8fd.png

Skoro to automatycznie się rozwija, to można zrobić by również przeglądaj samo się rozwijało po najechaniu

image.png.a30c0ff861949a4e55c3bd42f7628793.png trochę to mało czytelne

Edytowane przez chrumcio

Godzinę temu, chrumcio napisał:

image.png.3723d9cdb955756eb7121947eb11e8a0.png Do przetłumaczenia :)

Naprawione, a raczej przetłumaczone

55 minut temu, chrumcio napisał:

image.png.ab3da476437c4351dd233522ab5f717c.png ten dopisek (... twoich do poprawki ) aktualnie dziwnie to wygląda według mnie

Ustawcie większy limit czasu na edycję, lub ustawcie by automatycznie łączyło posty

Tak jest domyślnie :) 

Limity ustawione

36 minut temu, chrumcio napisał:

Kolejna rzecz do poprawienia

image.png.8caa42bc7f364db543f817e49b3d8fe9.png po co się rozwija skoro prowadzą do tego samego adresu, ze sklepem to samo image.png.bf4ad45582f6701a941977decbc3e8fd.png

Skoro to automatycznie się rozwija, to można zrobić by również przeglądaj samo się rozwijało po najechaniu

image.png.a30c0ff861949a4e55c3bd42f7628793.png trochę to mało czytelne

To mało czytelne to gdzie to się znajduje? :)

• 4 tygodnie później...