Skocz do zawartości
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Facebook
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :)

Podanie MOD - Taladisek

Gość Taladiss
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Taladiss

Coś o sobie: Nazywam się Mateusz mam 19 lat na co dzień pracuję w firmie budowlanej rodziców lecz teraz sobie zrobiłem trochę przerwy od tego, jestem osobą pomocną, miłą jak i zaangażowaną w to co robię.

Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie: ja, ponieważ chciałbym dużo pomóc w rozwój tej sieci żeby szła tylko do góry

Doświadczenie na podobnej randzie: niejednokrotnie owa ranga jak i wyższa na innych sieciach, po których kiedyś latałem 

kontakt: przede wszystkim discord 24/7 jak i forum również siedzę praktycznie cały czas :)

Czy posiadasz tą funkcję gdzieś jeszcze?: aktualnie nie.

Co wprowadził bądź zmienił jako moderator: Na pewno rozwijał bym coraz bardziej sieć pilnował tematów, kultury graczy oraz ich wypowiedzi.

Ode mnie to tyle liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania, miłego !!

Tutaj znów zaznaczę, że moja opinia dotyczy się twojej aplikacji na daną rangę nie personalnie twojej osoby. 

Zacznę od tego, że jak na przyszłego być może moderatora bardzo skromne podanie, zero rozwinięcia, zero przekonania.

Poprzednie podanie zostało odrzucone bo nawet nie napisałeś przywitania a już wyleciałeś z podaniem :P 

Co się zmieniło od tego czasu? 

+ Napisałeś podanie 

+ Udzielasz się trochę na czatboxie 

+ Udzielasz się w tematach 4fun takich jak pytanie dnia itp

Widać progres jednak dla mnie to zdecydowanie za mało tak samo jak w przypadku drugiego kandydata. Brak merytorycznej treści, zero propozycji dot forum, jakiegoś większego wykazania się, tak jak w przypadku GW - to co wymieniłeś "rozwijał sieć" reklamować, rozwijać, zapraszać znajomych możesz będąc tak jak teraz użytkownikiem. 

Dla mnie samo bycie na czatbox i odpowiadanie na pytanie dnia to dużo za mało na bycie moderatorem. 

Szczerze dodam też od siebie że jeśli byłaby konieczność wyboru między tobą a GW to z racji na jego dłuższy staż na sieci skłaniał bym się bardziej w jego stronę (chociaż nie widzę takiej konieczności aby na siłę wybierać teraz moderatora). 

Podsumowując jestem na nie. Zaangażuj się bardziej w życie forum od strony merytorycznej niż 4fun. Jak to zrobisz to pozostaje w twojej kwestii. 

Po to wzór jest rozwinięty i są w nim takie "pytania" aby dać kandydatowi pole do rozwinięcia się i przekonania innych (tak na przyszłość dla innych składających)

Gość Mareczek Powrócił

Ok masz pozwolenie więc otwieram ponownie.

Dla mnie to tak to widzę

Siedzisz na forum coś tam się udzielasz 

Głosujesz na serwery

Ale  no kurczę coś dla mnie jest no za mało

Podanie napisane tak o żeby było.

Podziałaj na rzecz forum napewno nie zaszkodzi proponuj coś pokaż że ci zależy jakieś poradniki pisz dla graczy czy jakieś nawet propozycje co do forum próbuj coś tchnąć w forum.

Na tę chwilę jestem na NIE

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - DD2.pl

DD2.pl to sieć serwerów, która powstała w następstwie sieci Frag4u.pl. Dwa lata zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Dodaj nową pozycję...