Skocz do zawartości
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :) ×
Działamy hobbystycznie tylko i wyłącznie dla Was! <3 ×
Facebook
Szukamy Adminów CS 1.6 i CS 2 - złóż podanie na forum :)

Rekomendowane odpowiedzi

Twój wiek : 24 lata

Jaki mod ma Twój Serwer (np. OM , 5vs5) : Only DD2 , leczenie , rangi csgo , medale 

Link do statystyk Twojego Serwera (Gametracker) :

https://www.gametracker.com/server_info/91.224.117.21:27475/

[align=left]Czy Twój serwer posiada wykupioną reklamę :reklama zostanie wykupiona jak serwer bedzie skonczony czyli w najbliższym czasie 

oraz zostanie zwiększona liczba slotów[/align]

Czy Twój Serwer jest aktualnie podpięty pod inną Sieć : nie 

Kontakt z Tobą : tutaj na forum , facebook , e-mail [email protected]

• Lubię to! 1

Gość Mareczek Powrócił
Ja też jestem za :) każdy serwer dodatkowy to zawsze plus dla nas :) dokładnie jak mój poprzednik pisał każdy kiedyś od czegoś zaczynał :) ode mnie masz DUŻE TAK

Jestem za, chodź kolejny dd2 to tak już na granicy, widziałbym bardziej w twoim serwerze mod Only awp albo pistolety ale spokojnie może w przyszłości:P

+ wiek

+ promowanie

+ chęci by coś działać 

Powodzenia!

Gość WilQ.
Jeśli serwer będzie w pełni funkcjonalny, oraz grywalny to nie widzę żadnego problemu. Dodatkowo niech ma chociaż kilku graczy, żeby nie był tylko ozdobą bez graczy. Sugerując się wiekiem jesteś raczej osobą dojrzałą, chociażby z liczby i mam nadzieję, że wywiążesz się z obietnic reklamy i ukończenia serwera. Po spełnieniu tych właśnie określonych wymagań z miłą chęcią również chciałbym Cię ugościć na sieci..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

Sieć serwerów Counter Strike 1.6 & 2 - DD2.pl

DD2.pl to sieć serwerów, która powstała w następstwie sieci Frag4u.pl. Dwa lata zbieraliśmy doświadczenie, by wylądować tu, gdzie teraz jesteśmy! Nowy, dojrzały i przejrzysty dla oka styl oraz czytelniejsze forum! Serwery counter strike 1.6 oraz counter strike 2 z różnymi modami - czekamy na Wasze propozycje!

Opcje

Partnerzy / sponsorzy

• Dodaj nową pozycję...